A LA CARTE – RØDVIN
 Husets vin                                                                                      1/2 fl.        1/1 fl.
       Bellevaux Cabernet Sauvignon..................................................................... 145,00      249,00
                        En super bøf vin, blød og saftig frugt med dybe nuancer, let krydret og sødmefuld afslutning
                        Lavet på den kendte drue Cabernet Sauvignon som giver en fantastisk frugt og sødmefuld
-------------
Spanien
             Pago de Los Capellanes Crianza...............................................       565,00
              Ribera del Duero producerer nogle af Spaniens dyreste vine. Denne vin har ligget 12
              måneder på nye egetræsfade. Den er lavet på 100 % Tempranillo
              et godt eksempel på de solide vine fra området. Den har en god harmoni
              mellem frugt og syre, og tonerne af mælk og vanilje går godt til den modne frugt

Australien
            Cabernet Sauvignon, Soumah Estate....................... ...............          405,00
            Cool clima Cabernet Sauvignon fra Victoria i det sydlige Australien, flot og fyldig frugt,
            sødme der gør den til et godt match til oksekød og andre kraftige kødretter.

Chile
           Primus........................................................................................       345,00
           Kraft bombe, med en krydret karakter og sødmefuld finish,
           et blend af Syrah & Cabernet Sauvignn giver den fylde og dybde med en fuldmoden dybde.
                
Sydafrika
          Pinotage, Backsberg..................................................................       368,00
          Kraft bombe, med krydret karakter og sødmefuld finish,
          Drue & lidt brændt fad giver denne vin sin klassiske brændte stil.

 Argentina
          Tinto Negro Malbec...................................................................       370,00
           Let tilgængelig vin, på Malbec denne giver en meget fyldig og behagelig
           vin, som passer helt fantastisk til Oksekød.
                        
Californien
         Cabernet Sauvignon, Avalon....................................................       385,00
         En super bøf vin, blød og saftig frugt med dybe nuancer, let krydret og
         sødmefuld afslutning.
 
         Zinfandel old vines, Rampage..................................................       405,00
         Zinfandel med stor charme fra Californien. Dejlig kompleks og balanceret duft
         med noter af blåbær, samt rabarber   og jordbær til det samlede smagsbillede.
         I munden opleves stor koncentration, hvor modne tanniner er med til
        at give rygrad og struktur til vinen. En god ledsager til kødretter med stor smag.
 
 
       Zinfandel Diamond Series.........................................................       469,00
              Francis Ford Coppola
               En dejlig Zinfandel, med en fantastisk frugt, varme og harmoni, en vin som passer
               helt utrolig godt sammen med rødt kød. Coppola er uden tvivl blandt eksperterne i
               Zinfandel baserede vin.
 
 
       Syrah Le Pousseur.....................................................................      470,00
              Santa Cruz, Bonny Doon
                Bonny Doon Vineyard, er en af de kulte producenter der er på vej frem i USA,
                Denne Syrah er en vin med en flot Rhône karakter,
Frankrig
        Organic Syrah, Bee Famous...................................................         315,00
         I Lanquedoc laver man vine på de klassiske Rhône druer.
          Denne vin er utrolig rig på smag og nuancer, druen er Syrah.
          En vin som er særdeles velegnet til rødt kød.
 
       Mistral Cotes du Rhône Villages............................................            405,00
              Domaine Ferrand
              Flot Cotes du Rhône Villages, super moden og silke blød.
              Vinen er lavet på 100 % Syrah. I dette område får stokkene utroligt
              meget sol, hvilke giver en meget fyldig krop og struktur.
 
       Chateauneuf du Pape, Cote de L’ange.....................................           595,00
       Hvilket betyder pavens nye slot, er en af de absolut største vine i Rhône, 70 %
       Grenache, 15 % Syrah, 10 % Mouvedre, 5 % Cinsault, masser af peber og
        yoghurt i næsen, og en lang silkeblød og fyldig slutning på tungen                            
            
Beaujolais
         Beaujolais Villages, Marrans.................................................       310,00
          En let og frisk vin, som man kan nyde til de lidt lettere retter, druen er 100 % Gamay.
          Lavet af en af de rigtig gode producenter
.
         Chateau Puy Razac...................................................................      615,00
              Saint Emillion Grand Cru.
                  Chateau Puy Razac er bestemt en af Saint Emilion’s lysene stjerner,
                  Vinen har masser af kraft, og en struktur mange producenter vil misunde.
                  Top Saint Emilion vin med en fantastisk eftersmag
 
        Chusclan Cotes du Rhône Villages ........................... Halvfl.          189,00
         Dejlig let krydret Cotes du Rhône Villages, fortryllende med fjerkræ
         og lette kødretter, Et miks af klassiske Rhône druer

 Italien 
      Rosso toscana, il Poggione.........................................................      345,00
       Lillebror til Brunello vinen, lavet på 100 % Sangiovese, fra det sydlige
       Toscana (Montalcino). Lavet af top producenten Il Poggione.
       Fyldig og behagelig balance. Flot til rødt kød.
 
 
      Valpollicella Ripasso, Fratelli Recchia......................................       395,00
       Ripasso metoden giver vinen en flot og fyldig rund vin, som har en dejlig karakter
       af rosin og blomme, vinen er særdels velegnet
       til kraftige kødretter, ost og rødt kød.
 
      Parrina Riserva..........................................................................       415,00
      En fantastisk vin fra det sydvestlige Toscana, denne er produceret på
      Sangiovese, Cabernet Sauvignon og Merlot,
      fad lagret i 15 måneder.  Denne vin er formidabel til bøffer og kraftig sauce.
 
      Amarone....................................................................................       695,00
             Azienda Recchia, Masua di Jago
                  Denne flotte og utrolige vin har en fantastisk og utrolig charme, den er lavet på den
                  gamle traditionelle måde og har derfor en klassisk behagelig sødme og kan med den
                  stærke alkohol nydes til stor fornøjelse til kraftig mad og rødt kød.
 
 
     Brunello di Montalcino..............................................................        615,00
              Il Poggione, Toscana
                  En flot mørk klassisk Brunello, flot balance og frugt som gør den velegnet til rødt
                  kød, præcis som man bruger den i Toscana. Den er lavet af en af de bedste
                  producenter Il Poggione som får fantastiske ratings af Parker & Wine Spectator.