A LA CARTE – RØDVIN
 Husets vin                                                                                       1/2 fl.        1/1 fl.
              84. Bellevaux Cabernet Sauvignon & Syrah.............    145,00      249,00
                    En super bøf vin, blød og saftig frugt med dybe nuancer, let krydret
                    og sødmefuld afslutning. Lavet på den kendte drue Cabernet Sauvignon & Syrah
                    som giver en fantastisk frugt og sødmefuld eftersmag samt god balance.
Spanien
           184. Pago de Los Capellanes Crianza..........................................     565,00
                   Ribera del Duero producerer nogle af Spaniens dyreste vine. Denne vin
                   har ligget 12 måneder på nye egetræsfade. Den er lavet på 100 % Tempranillo
                   et godt eksempel på de solide vine fra området. Den har en god harmoni
                   mellem frugt og syre, og tonerne af mælk og vanilje går godt til den modne frugt

Australien
            77. Cabernet Sauvignon, Soumah Estate...................................     405,00
                  Cool clima Cabernet Sauvignon fra Victoria i det sydlige Australien,
                  flot og fyldig frugt, sødme der gør den til et godt match til oksekød og
                  andre kraftige kødretter.

Chile
           72. Primus......................................................................................      345,00
                 Kraft bombe, med en krydret karakter og sødmefuld finish,
                 et blend af Syrah & Cabernet Sauvignn giver den fylde og dybde med 
                 en fuldmoden dybde.
                
Sydafrika
          82. Pinotage, Backsberg................................................................      368,00
                Kraft bombe, med krydret karakter og sødmefuld finish,
                Drue & lidt brændt fad giver denne vin sin klassiske brændte stil.

 Argentina
          71. Tinto Negro Malbec..................................................................       370,00
                 Let tilgængelig vin, på Malbec denne giver en meget fyldig og behagelig
                 vin, som passer helt fantastisk til Oksekød.
                        
Californien
        73. Merlot Diamond Collection............................................halv fl.        245,00
              Merlot i Diamond Collection er en flot balanceret vin. Her åbnes op med en
              intens vouquet hvor anis og blomme dominerer. Fadet tilfører en blød
             vanillekarakter til eftersmagen. En god ledsager til kalve- eller oksekød.

        81. Cabernet Sauvignon, Avalon....................................................        385,00
              En super bøf vin, blød og saftig frugt med dybe nuancer, let krydret og
              sødmefuld afslutning.
 
        83. Zinfandel old vines, Red Truck..................................................       405,00
              Zinfandel med stor charme fra Californien. Dejlig kompleks og balanceret duft
              med noter af blåbær, samt rabarber   og jordbær til det samlede smagsbillede.
              I munden opleves stor koncentration, hvor modne tanniner er med til
              at give rygrad og struktur til vinen. En god ledsager til kødretter med stor smag.
 
       182. Zinfandel Diamond Series.........................................................       469,00
               Francis Ford Coppola
               En dejlig Zinfandel, med en fantastisk frugt, varme og harmoni, en vin som
               passer helt utrolig godt sammen med rødt kød. Coppola er uden tvivl blandt
               eksperterne i Zinfandel baserede vin.

       183. Zinfandel Director's Cut...............................................................     595,00
               Francis Ford Coppola
               Zinfandel druerne til denne vin kommer fra Dry Creek. Vinen er lilla i glasset
               med en ekspressiv duft af brombær, chokolade og friskristede kaffebønner.
               En lang afstemt eftersmag er med til at gøre at denne vin er oplagt til kødretter.
 
Frankrig
        79. Organic Syrah, Bee Famous...........................................................    315,00
              I Lanquedoc laver man vine på de klassiske Rhône druer.
              Denne vin er utrolig rig på smag og nuancer, druen er Syrah.
              En vin som er særdeles velegnet til rødt kød.
 
       70. Mistral Cotes du Rhône Villages....................................................      405,00
             Domaine Ferrand
             Flot Cotes du Rhône Villages, super moden og silke blød.
             Vinen er lavet på 100 % Syrah. I dette område får stokkene utroligt
             meget sol, hvilke giver en meget fyldig krop og struktur.
 
       78. Chateauneuf du Pape, Cote de L’ange..........................................      595,00
             Hvilket betyder pavens nye slot, er en af de absolut største vine i Rhône, 70 %
             Grenache, 15 % Syrah, 10 % Mouvedre, 5 % Cinsault, masser af peber og
             yoghurt i næsen, og en lang silkeblød og fyldig slutning på tungen                            
            
       76. Beaujolais
             Beaujolais Villages, Marrans.........................................................       309,00
             En let og frisk vin, som man kan nyde til de lidt lettere retter, druen er 100 % Gamay.
             Lavet af en af de rigtig gode producenter
.             
     185. Chateau Puy Razac..........................................................................      615,00
             Saint Emillion Grand Cru.
              Chateau Puy Razac er bestemt en af Saint Emilion’s lysene stjerner,
              Vinen har masser af kraft, og en struktur mange producenter vil misunde.
              Top Saint Emilion vin med en fantastisk eftersmag
              
        74. Chusclan Cotes du Rhône Villages ...................................halv fl.     189,00
              Dejlig let krydret Cotes du Rhône Villages, fortryllende med fjerkræ
              og lette kødretter, Et miks af klassiske Rhône druer

 Italien 
        80. Rosso toscana, il Poggione...........................................................      345,00
              Lillebror til Brunello vinen, lavet på 100 % Sangiovese, fra det sydlige
              Toscana (Montalcino). Lavet af top producenten Il Poggione.
              Fyldig og behagelig balance. Flot til rødt kød.
       
       75. Valpollicella Ripasso, Fratelli Recchia..........................................       395,00
             Ripasso metoden giver vinen en flot og fyldig rund vin, som har en
             dejlig karakter af rosin og blomme, vinen er særdels velegnet
             til kraftige kødretter, ost og rødt kød.
             
     181. Langhe Rosso Unico, Fratelli Antonio & Raimondo....................       415,00
             En fantastik vin Barbera og Cabernet i sin sammensætning.
             Derved får man frugtigheden fra Barbera druen og strikturen fra Cabernet
             druen. Vinen ligger med frueskindet i 8 dage for at trække farve og tannin,
             inden vinen lagres på egetræsfade. Vinen er formidabel til bøffer og krafig sauce.
             
     186. Amarone..........................................................................................       695,00
             Azienda Recchia, Masua di Jago
             Denne flotte og utrolige vin har en fantastisk og utrolig charme, den er lavet på den
             gamle traditionelle måde og har derfor en klassisk behagelig sødme og kan med den
             stærke alkohol nydes til stor fornøjelse til kraftig mad og rødt kød.
             
    187.  Brunello di Montalcino..................................................................        615,00
             Il Poggione, Toscana
             En flot mørk klassisk Brunello, flot balance og frugt som gør den velegnet til rødt
             kød, præcis som man bruger den i Toscana. Den er lavet af en af de bedste
             producenter Il Poggione som får fantastiske ratings af Parker & Wine Spectator.